Лудогорец се разходи по терена за бой над Витоша


Лудогорец се разходи по терена за бой над Витоша
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

671 0

Българският шампион Лудогорец нямаше никакви проблеми в домакинския си мач срещу Витоша Бистрица и остава начело в класирането на Първа лига след класически успех с 3:0 пред своите фенове.

Лудогорец започна силно срещата и само след 15 минути игра вече водеше с 2:0 в резултата. В 13' Марселиньо пусна отличен извеждащ пас отляво за Антон Недялков, който центрира отлично към Кешеру. Последва лек рикошет, който прати топката към Вандерсон, а той овладя и с точен удар по тревата даде аванс на своите - 1:0.

2 минути по-късно отново Недялков беше в основата на попадение. При центриране от корнер той продължи топката за Лукаш Саша, който я забоде във вратата за 2:0 - сериозен аванс в полза на "орлите".

Лудогорец доигра мача без да хвърля много сили, след като си осигури комфортен аванс. Все пак в 81' падна още едно попадение. Марселиньо стреля от границата на наказателното поле след пас на Кешеру, вратарят успя да спаси, но при добавката Швиерчок нямаше проблем да реализира - 3:0 за шампионите.

Хегемонът в българския футбол в последното десетилетие в момента е лидер с 44 точки - 6 пред ЦСКА и 7 пред Левски, като разполага отново с най-доброто нападение (37 отбелязани гола. Витоша остава на 11-а позиция с 16 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички