Лудогорец размрази Ренан заради контузията на Пламен Илиев


Лудогорец размрази Ренан заради контузията на Пламен Илиев
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1873 0

След контузията на Пламен Илиев спортно-техническият щаб на Лудогорец е взел решение да върне в първия отбор бразилския страж Ренан дос Сантос, съобщава "Тема Спорт". Причината е, че на разградчани им предстоят два двубоя с ЦСКА в началото на следващия месец. На 3 април "орлите" приемат "червените" в Разград в четвъртфинален сблъсък за Купата на България. Три дни по-късно, отново на "Лудогорец Арена", съперниците ще мерят сили в първенството.

В момента възпитаниците на Стойчо Стоев са лидер и имат аванс от пет точки пред втория ЦСКА. Ренан бе реабилитиран и вчера игра в контрола на Лудогорец. Тя бе срещу втория състав на тима, който се подвизава във Втора лига. Срещата протече в две полувремена от по 25 минути. През първата част бразилецът бе под рамката под дубъла, но през втората замени аржентинеца Браун под тази на първия отбор.

Това бе първи двубой на Ренан за тима тази година. В началото на 2019-а той даде остро интервю пред медия в родината си и отказа да продължи договора си, който изтича на 31 декември. Заради това шефовете на клуба го извадиха от състава. Той не игра нито в контролите в Турция, нито влизаше в групата за шампионатните мачове, въпреки че през есента бе несменяем титуляр.

За разлика от Ренан, ситуацията със сънародника му Натанаел остава непроменена. Той не тренира с отбора и през лятото на 99% ще напусне като свободен агент. А каква е ситуацията с бившия титуляр на вратата Владислав Стоянов вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички