Лудогорец продължава по шампионски и излезе на второ място


Лудогорец продължава по шампионски и излезе на второ място

1966 0

Българският шампион Лудогорец продължи със силната си серия у дома, след като възпитаниците на Георги Дерменджиев удариха Нефтохимик с 3:1.

Лудогорец почна силно срещата и още в 13' резултатът беше открит. Лукас Саша центрира отлично в наказателното поле, където Кешеру продължи за Вандерсон и бразилецът от близко разстояние не сбърка - 1:0.

При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка, въпреки че Кафу имаше два отлични шанса да се разпише, а в 30' Натанаел усели гредата.

Още в първата минута на втората част Нефтохимик успя да изравни. Николай Дюлгеров с мощен удар успя да преодолее Владо Стоянов и хвърли в шок домакините. "Орлите" обаче вдигнаха оборотите и с голове на Саша и Кешеру до 70-ата минута си гарантираха победата с 3:1.

Благодарение на победата си Лудогорец събра 19 точки и е в серия от 4 поредни победи в шампионата. "Орлите" изпревариха Дунав и в момента са на 4 точки зад лидера Левски, но и с мач по-малко.

Христо Янев пък има тежка задача да изкара Нефтохимик от ужасяващата серия от загуби. Бургазлии са последни с актив от 4 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички