И Волфсбург следи звездата на Лудогорец


И Волфсбург следи звездата на Лудогорец

3904 0

Правещият страхотна серия от майсторски голове за Лудогорец в Шампионската лига Джонатан Кафу е наблюдаван от още един германски клуб освен Борусия (Мьонхенгладбах). Става дума за Волфсбург.

Бразилският нападател е бил наблюдаван от негови представители в първия мач от груповата фаза. В него Лудогорец направи 1:1 при гостуването си на „Базел". Именно Кафу вкара попадението за доминатора у нас през последните 5 г. Бразилецът направи да изглежда смешен защитника Марек Сухи при пробива си. Подобни голове той вкара и в двата мача с Цървена звезда, пише "24 часа".

Огромен интерес към звездата на Лудогорец, три отбора от Бундеслигата го гледаха

Халфът на Лудогорец Абел Анисе е сред най-добрите подавачи в Шампионската лига дотук. Националът на Мадагаскар е сбъркал само един пас в мача с Базел - от общо 53 52 са били успешни Това нарежда африканеца на седмо място от всички играчи с повече от 50 подавания в 16-те мача на първия кръг от кампанията. Процентът на успеваемост на малгаша Анисе е 98. Единствените двама безгрешни футболисти с над 50 подавания са централните защитници Исима-Марин от холандския „Айндховен" (71 от 71) и Николас Отаменди от Манчестър Сити (52 от 52).

Пакетните билети за трите домакински мача на Лудогорец в Шампионската лига пък започнаха да се харчат ударно. Те бяха пуснати в продажба в петък и още първия ден бяха пласирани около 10 000. Най-евтиният комбиниран пакет струва 118 лева, а най-скъпият - 750 лв. Преди всяка от 3-те срещи ще бъде пускана отделна партида единични билети

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички