Хорхе Броун недоволен от статута си в Лудогорец


Хорхе Броун недоволен от статута си в Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1368 0

Вратарят на Лудогорец Хорхе Броун не е доволен от статута си на резерва, пише "Тема Спорт". Аржентинецът се очертава като втори избор под рамката след Ренан, тъй като засега главният мениджър Пауло Аутуори предпочита да залага на своя сънародник.

Преди идването на именития специалист треньорът на вратарите Бернд Дреер редуваше Ренан и Браун. Сега обаче бразилецът е несменяем титуляр. Това определено не е по вкуса на аржентинеца. Медиите в родината му припомниха тези дни, че стражът бе опция да премине в Расинг клуб. Двата отбора дори водиха преговори, но до трансфер не се стигна.

Както е известно, Лудогорец има и силна трета опция - Владислав Стоянов. Бившият национал на България вече започна тренировки след тежката контузия и се очаква през есенния дял да се появи на терена. Така един от тримата ще се окаже излишен. Затова не е изключено през зимата да се стигне до продажбата на Броун. Опция е и младият Даниел Наумов, който в момента пази за дубъла на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички