Херо: Надявам се Милан да не върви и до срещата с нас и да изненадаме Европа


Херо: Надявам се Милан да не върви и до срещата с нас и да изненадаме Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1421 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо призна, че е останал доволен от жребия на неговия тим за 1/16-финалите в турнира Лига Европа. За място в следващата фаза родният шампион ще спори с италианския гранд Милан.

До мача с Милан има доста време, те имат шанс да си подобрят формата, тъй като първенството в Италия не прекъсва през зимата. Те направиха огромна селекция за 200 милиона евро, нещата сега не им се получават, надявам се и до срещата с нас да не им се получават", коментира родният специалист, който днес получи приза за треньор на месец октомври в традиционната анкета на Пресклуб България.

"Щастлив съм от жребия – Милан е фаворит, но аз мисля, че сме се доказали през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа”, допълни Димитров.

Наградата за отбор на месеца също отпътува за Разград, след силните изяви на „орлите“ през октомври в родното първенство и в Европа.

"Сблъсъкът с Милан е една огромна емоция – това е отбор, който е печелил десетки титли и купи в Италия и Шампионската лига. Това е огромно предизвикателство за нашите футболисти. Огромна чест за нас е да играем с такъв клуб като Милан и ще се опитаме да се противопоставим достойно”, коментира опитният специалист.

Димитър Димитров подчерта, че футболистите на Лудогорец имат самочувствие и са амбицирани да се представят по най-добрия начин срещу Милан.

“Видях емоцията и искрата в очите на футболистите, когато бе изтеглен жребия. Те са готови да се противопоставят на такъв сериозен гранд. Играчите вярват, че могат да направят нещо сериозно”, заяви треньорът на “орлите”.

Почти цялата зимна подготовка на Лудогорец ще бъде в Анталия, на 4 февруари отборът се връща в Разград и ще се подготвя там за първия мач с Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички