Георги Дерменджиев за Виктория Пилзен: Много добър отбор са!


Георги Дерменджиев за Виктория Пилзен: Много добър отбор са!

2782 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира жребия за плейофите в Шампионската лига, който отреди на "орлите" битки с чешкия Виктория (Пилзен).

"Виктория Пилзен е много добър отбор. Ние играхме с тях през януари в контрола и победихме с 2:1, но видяхме колко силен състава са, коментира Дерменджиев пред "Дарик".

Чехите играят директен, бърз футбол. Ние също  имаме своите шансове и мисля, че ще се възползваме от тях. Имаме достатъчно опит, така че ще се нагласим към техния стил на игра. Нашият стил е по-различен от техния, така че и те трябва да се съобразят

Това, че сме домакини в първата среща какво трябва да означава? За това няма значение. Имаме два мача, след които трябва да бъдем крайни победители. Настройваме се и в двата мача за победи.

Мачът в Белград вече е в историята и трябва да мислим за следващия си съперник. С този мач си осигурихме място поне в групите на Лига Европа.

Вече се настройваме и към вътрешното първенство. Сега идва мач с Ботев (Пловдив), който ние сме длъжни да спечелим”, допълни  опитният специалист."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички