Футболисти в Лудогорец допринесли за оставката на Ераносян


Футболисти в Лудогорец допринесли за оставката на Ераносян

1577 0

Вече бившият треньор на Лудогорец Едуард Ераносян си е стегнал багажа, защото част от футболистите на разградчани не искали да работят с него и били против методите му. Това твърди "Тема Спорт".

Не е ясно кои точно са били футболистите, които не са желаели Ераносян начело на тима. Със сигурност обаче капитанът Светослав Дяков не бил сред тях. Други "лидери" на зелените обаче искали Ераносян да се маха.

След като разбрал какво става, Ераносян, който вече сам се колебаел дали да не си тръгне, взел окончателно решение да се махне. Това станало след няколко разговора с отговорни фактори от ръководството на разградчани, които окончателно убедили Ераносян да си стяга багажа.

Ераносян дойде в Лудогорец след провала на португалския треньор Бруно Рибейро. Рибейро успя да отпадне от "Милсами" още в първите мачове в квалификациите на Шампионската лига и лиши клуба на Кирил Домусчиев от възможността за нов европоход, с което понижи и финансовите постъпления. Идването на Ераносян обаче не подобри нещата и Лудогорец изостава на вече 6 точки от лидера Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички