Една от жертвите на Чапекоензе чакал трансфер в Лудогорец


Една от жертвите на Чапекоензе чакал трансфер в Лудогорец

2752 0

Една от най-големите трагедии през този век - разбилият се самолет на бразилския Чапекоензе, при която загина бившият играч на ЦСКА Фелипе Машадо и почти всички негови съотборници, се отрази негативно и на трансферните планове на Лудогорец, съобщава "Меридиан мач".

Според халфа на шампионите Густаво Кампаняро съвсем близо до подпис с "орлите" е бил вратарят на Шапекоензе Маркос Данило. Това разкри самият футболист пред "Esporte Interativo".

Кампаняро и Данило са приятели, като 31-годишният вратар оцеля в самата катастрофа в Колумбия, но почина малко по-късно в болницата, след като преди това чу за последен път съпругата си по телефона. Кампаняро споделя, че голямата мечта на Данило е била да заиграе в Европа, а именно Лудогорец е бил отборът, в който той е трябвало да премине. Според привлеченият през това лято в Разград футболист, починалият вратар е чакал с нетърпение обаждане за потвърждение на трансфера, който за жалост не дочака.

Към момента бразилците в Разград са 8 - Марселиньо, Джонатан Кафу, Вандерсон, Жуниор Кишада, Лукас Саша, Натанаел, Сисиньо и Кампаняро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички