Дерменджиев: Това 5:0 не трябва да ни заблуждава


Дерменджиев: Това 5:0 не трябва да ни заблуждава
Снимка: БГНЕС

1162 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от показаното от неговите играчи при разгромната победа над Берое с 5:0 в "А" група. Той посочи, че играчите му са започнали да се успокояват и да си връщат самочувствието.

"Един добър мач. Ситуациите, които ги имахме, ги оползотворихме. Не трябва да се заблуждаваме от този мач. Доволен съм от поведението на футболистите, искам те да си възвърнат самочувствието и увереността", коментира Дерменджиев след мача.

"Играчите наистина се поуспокоиха малко. Възвърнаха си и комбинативността. Демонстрираха и самочувствие, което им липсваше, защото когато я няма увереността, няма го и самочувствието. Съблекалнята на един отбор винаги е противоречива, и в момента има противоречия. Важни са играта и победите", допълни треньорът на шампионите.

Той сподели, че Лудогорец в момента играе мач за мач, а целта му е да печели точки и да радва феновете с играта си.

"Мачът с Берое е минало и гледаме към предстоящия двубой с "Ботев". Предстоят ни три гостувания, които ще бъдат трудни, но вярвам, че ще излезем с успех от тях", сподели Дерменджиев.

Запитан за слуховете около Георги Терзиев, който е желан от Фиорентина, Лацио и "Левски", треньорът заяви: "Искам отборът да се запази в тази цялост. Ако имаме възможност, да привлечем и един или двама футболисти. Намеренията са такива, но знаете, че ако има добра оферта за даден футболист, тя ще бъде приета", разкри той и сподели, че към момента такава оферта няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички