Дерменджиев: Лудогорец не се плаши от Арсенал


Дерменджиев: Лудогорец не се плаши от Арсенал

1650 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че отборът му не се страхува от Арсенал, срещу който ще играе в Шампионска лига утре вечер. Треньорът на българския шампион смята, че е хубаво за "орлите", че от Арсенал се надценяват - това пролича от изказването на Тео Уолкът за тях.

Венгер обяви ще играе ли Аарън Рамзи срещу Лудогорец

"Добре е за нас, че по такъв начин разсъждават. Арсенал е фаворит, може би и за групата, но вие знаете, че отборът Лудогорец вече има достатъчно рутина и не се притеснява и не се страхува от такива отбори. Арсенал 20 години поред е в топ 4 на Англия, всяка година играят Шампионска лига. Това е един много добър отбор, но тази година е по-добре от предните. Много добре влезе в първенството, много добре влезе и в Шампионска лига, за разлика от предната година. Тогава пърият мач загубиха от Динамо (Загреб) и след това и първият в Лондон като домакини също загубиха”, анализира Дерменджиев на заминаване за Лондон.

Тио Уолкът: Лудогорец ги е страх от нас, но не бива да ги подценяваме

"Ние си тръгваме да играем това, което играем ние. Аз много добре знам какви са качествата на футболистите на Арсенал. Нашите футболисти също ги знаят, така че за нас и за клуба, а и България е добре, че има такъв отбор, който играе в Шампионска лига срещу такива съперници. Ние се нагласяме към стила на Арсенал. Това са изключително добри футболисти, които са в много добра форма в момента. Когато трябва да се защитаваме, ще опитаме да ги неутрализираме. В атака ще направим това, което можем и ние, също имаме бързи нападатели и комбинативни", посочи той.

Специалистът обясни, че всички в отбора са здрави и са на разположение, с изключение на Витиня, който е трайно контузен.

Запитан колко точки очаква да вземе Лудогорец, Дерменджиев каза: "Колкото вземем".

"Това е един турнир на богатите. Никога не съм ги коментирал съдиите. Мисля, че всичко ще бъде реално”, бе коментарът му за съдийството на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички