Бивш треньор на Лудогорец със скандални разкрития за практиките в клуба


Бивш треньор на Лудогорец със скандални разкрития за практиките в клуба
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

7446 0

Бившият наставник на Лудогорец Бруно Рибейро разкри пред  британското издание „Гардиън“ за скандални практики по време на 6 седмици, през които водеше на българския шампион.

Португалецът, срещу когото разградчани заведоха дело пред ФИФА, заяви, че в нито един миг не е имал думата при привличането на новите играчи в отбора.

Рибейро, който твърди, че сам е подал оставка, а не е уволняван дисциплинарно, заяви, че лично собственикът Кирил Домусчиев му е довел нови попълнения от Бразилия, без да го уведоми.

Френски гранд се нареди на опашката за звездата на Лудогорец

„Не подписах с нито един играч. Собственикът отиде до Бразилия, намери играчи, доведе ги, а аз нищо не разбрах“, коментира Рибейро, който от месец май насам води третодивизионния английски Порт Вейл.

Един път влязох в съблекалнята и там стоеше нов футболист, за когото никой нищо не ми беше казал. За останалите разбирах от вестниците кой идва в Лудогорец.

Имаше и друг случай – отивах да проведа тренировка в 10 часа сутринта, а спортният директор ме чакаше. „Трябва да правиш тренировките в 7 часа вечерта“, каза ми той.

Звезда на Лудогорец отново отряза Стяуа

Попитах по каква причина, а той ми обясни, че съпругите на футболистите трябва да наблюдават заниманията. Пълна лудост! Не можех да позволя такова нещо, това е разсейване и играчите не могат да се фокусират.

Не можех да работя по начина, който те налагаха. Затова им казах: отивам си у дома. Лудогорец е голям клуб с много добра база, но хората...“, завърши красноречиво Рибейро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички