Локо (Пловдив) с първи успех на "Лаута" през сезона


Локо (Пловдив) с първи успех на "Лаута" през сезона

944 0

Локомотив Пловдив победи Верея с 3:1 в мач от 7-ия кръг на Първа лига. Точни за "смърфовете" бяха Камбуров, Умарбаев и Котев, за гостите точен беше Цветанов.

Това беше и първа победа за Локо на "Лаута".

Верея започна добре срещата, но още в 3-ата минута Цветанов не намери вратата на Локо. В една от добре организираните атаки на домакините в 9-ата минута те откриха резултата.

Мартин Камбуров надскочи Зафиров и с глава реализира петия си гол в първенството, възползвайки се от пас на Горанов. Райков и Камбуров пропуснаха да удвоят в следващите минути и обратно на логиката Верея стигна до изравняването.

В 16-ата минута Георги Андонов намери отлично Момчил Цветанов и той с прехвърлящ удар матира излезлия да го пресреща Пиргов с удар извън наказателното поле.

До почивката ще се запомни един удар на Ванчо Траянов в 40-ата минута, който беше спасен с вещина от Караджов.

През втората част Умарбаев успя да изведе Локо напред. Футболистът, който се беше появил само минута преди да отбележи успя да матира Караджов след като топката се удари в Камбуров при удара и влетя в мрежата на Верея.

В останалите минути до края на двубоя Верея се опита да стигне до изравняване. Сукуна прати топката встрани от вратата в 73-ата минута. В 79-ата минута Камбуров поиска дузпа за игра с ръка на съперников футболист в наказателното поле, но съдията не видя такава и играта продължи.

В края на двубоя Котев се разписа с глава и оформи крайния резултат. Така Локо вече има 9 точки и е на 8-ото място, а Верея запази точковия си актив - 10.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички