Локо (Пд) пак изтормози Лудогорец и зарадва феновете си


Локо (Пд) пак изтормози Лудогорец и зарадва феновете си
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/

1111 0

Локомотив (Пловдив) бе близо до трета поредна победа над шампиона Лудогорец, но все пак впечатли с представянето си при равенството 2:2 на "Лаута". Резултатът наистина бе сраведлив, при положение че домакините изравниха в 87-ата минута, но пък през целия мач доказаха, че не заслужават да бъдат победени от българския представител в Шампионска лига.

ЛУДОГОРЕЦ Е ДАЛЕЧ НАЙ-ДОБРИЯТ БГ ОТБОР И СПОРЕД РАНГЛИСТАТА НА УЕФА

Живата легенда на българския футбол Мартин Камбуров откри резултата с фантастично воле в 24-ата минута. След почивката обаче Лудогорец направи нужното, за да се върне в мача и Игор Пластун с глава след центриране от пряк свободен удар.

В 73-ата резервата Клаудиу Кешеру се възползва от отлично подаване и с майсторски удар от чиста позиция осъществи обрат - 1:2. Локомотив обаче не се примири с резултата до самия край и в 87-ата минута Симеон Райков с рядко срещан от гол от фаул на десния фланг изненада Владислав Стоянов за 2:2.

Локомотив продължава с приятното си представяне, като особено на свой терен изглежда непобедим, след като бе близо до успех и над Левски в "Лаута" пак при равенство 2:2.

"Смърфовете" са с 6 точки на 9-то място след три равенства, победа и едно поражение, докато Лудогорец е шести с мач по-малко и актив от 7 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички