Съдиите трябва да помагат не на Лудогорец, а на съперниците


Съдиите трябва да помагат не на Лудогорец, а на съперниците
Снимка: ludogorec.net

1704 0

Съдиите не трябва да помагат на Лудогорец, а напротив - ако някой има нужда, то това са съперниците и на тях им е необходим "авантаж". Това заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев след равенството 2:2 с шампионите в най-вълнуващия и вероятно най-качествения мач от началото на сезона в Първа лига.

ЛОКОМОТИВ ПАК ИЗТОРМОЗИ ЛУДОГОРЕЦ

"Лудогорец няма нужда от съдийска помощ, за да стане шампион, а и не трябва да има такива неща, напротив. По-скоро ние, другите отбори, имаме нужда от някакъв авантаж и съдиите трябва да се замислят", коментира Илиев, който бе раздразнен от рефера Станислав Ставров.

Илиев не пожела да коментира конкретни ситуации, за да не измества фокуса извън футбола и самия мач, който бе наистина зрелищен.

"Лудогорец е такъв отбор, че може в една атака да си подаде 20 пъти топката. И когато си ги гонил две минути, за да я вземеш, е много изнервящо, като съдията свири фаул при първото съприкосновение. И вместо на почивката да говорим за футбол, ние трябва да успокояваме футболистите. Не искам да коментирам повече, защото изместваме основната тема, която е да играем футбол", заяви Илиев пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички