На когото не му се играе, да си ходи!


На когото не му се играе, да си ходи!

1079 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе изключително афектиран след като неговият отбор загуби с 2:3 домакинството си на Пирин с гол в последните секунди на добавеното време. "За вас е шокираща, за мен беше очаквана загуба, още от обед знаех, че ще паднем. Знам, че те се помпат, помпат и по някое време им изпускат амортисьорите и се получава това, което е.

Винаги, когато подценят някой, се получава това нещо и много жалко е, че се повтарят грешките от миналата година. Говорих с всички и мога да ви кажа най-откровено, че им поставих ултиматум или-или, или ще направя отбор заедно с Илиан Илиев, защото те не могат да подливат вода и на мен. Или да играят, или ще започнем с юношеския отбор, ще изпаднем в Б група и пак ще се върнем в А. Няма да допусна да се подиграват нито с мен, нито с ръководството, нито с феновете", заяви Крушарски.

На въпрос дали ще бъдат наложени глоби на футболистите за представянето им днес, благодетелят на черно-белите бе категоричен: "Аз не съм по глобите, аз съм по директните освобождавания, който не става, става и си заминава."

"Тези, които дават нещо за отбора, те могат да говорят", сподели Крушарски, посочвайки имената на капитана Мартин Камбуров, Котев и Ванчо Траянов. "Дали ще има освободени футболисти си зависи от треньора, ако зависи от мен - да. До Нова година няма как да стане, но тогава сигурно ще има. Трябва да си помислят добре, защото Локомотив е име и Локомотив ще си остане име, с тях или без тях", завърши собственикът на черно-белите, цитиран от Plovdivderby.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички