Локомотив (Пд) разтърси Септември след чудесен обрат


Локомотив (Пд) разтърси Септември след чудесен обрат

781 0

Локомотив (Пловдив) продължава с добрите изяви в Първа лига. След победата над Левски в осмия кръг, в 9-ия "смърфовете" се наложиха и над Септември, при това след впечатляващ обрат за 3:1. "Черно-белите" губеха с 0:1 до 31-ата минута, когато Анте Аралица изравни. Обрата направи Бирсент Карагерен през второто полувреме, а крайния резултат оформи Асен Георгиев в 79'.

Септември откри в 18' чрез Ишмаел Байду, но след това сдаде инициативата на съперника. Така се стигна до 31-ата минута, когато Анте Аралица се разписа с глава от статично положение. Това бе втория гол за сезона в актива на хърватина. В 45' Локомотив можеше да поведе, след като Димитър Илиев проби и подаде на Аралица, но нападателят не успя да намери добре топката и Галев се справи.

Локомотив започна по-силно второто полувреме и логично стигна до обрат в 52'. Тогава след бърза контраатака Илиев стреля, Галев отрази, но топката попадна у Бирсент Карагерен, който не сгреши - 1:2. В 66' септемврийци можеха да се върнат в мача, но нацелиха гредата.

В 79' Локомотив се възползва от ново статично положение, за да затвърди победата си. В ситуацията Асен Георгиев засече с глава след корнер неспасяемо - 1:3.

Това бе шестата поредна загуба за домакините и втора поредна победа за пловдивчани. В класирането Септември е предпоследен с едва 4 точки, а Локомотив е на пето място с 16, колкото има и четвъртият Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички