Камбуров: ЦСКА липсва не само на феновете, но и на нас, футболистите


Камбуров: ЦСКА липсва не само на феновете, но и на нас, футболистите
Снимка: БГНЕС

954 0

Като бивш футболист на ЦСКА Мартин Камбуров е категоричен, че без "червените" зарядът в срещите от родната "А" група не е същият.

Бившият нападател на "армейците" не следи много случващото се в "Борисовата градина", но е убеден, че мястото на 31-кратния шампион на България е в елита.

"Не следя много какво се случва в ЦСКА. Научавам само от това, което излиза в медиите. Не е моя работа да коментирам отбора. Но ЦСКА и Левски са най-големите дразнители в родния футбол", коментира асът на "черно-белите".

"ЦСКА липсва не само на феновете, но и на нас, футболистите. Надявам се, че в най-скоро време "армейците" ще се върнат в "А" група. Там им е мястото", допълни още пред "7 дни спорт" Камбуров.

Според него Локомотив Пд се представя над очакванията и има доста положителни резултати. "Целта е оставане в групата. Не бива да говорим за някакви други неща, за да не загубим представа за реалността."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички