Акрапович: Суарес и Кавани се връщат в защита, защо и ние да не го правим


Акрапович: Суарес и Кавани се връщат в защита, защо и ние да не го правим
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

823 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович показа самочувствие след победата срещу Ботев Пд в Коматево. "Смърфовете" вече имат три поредни победи в Първа лига и с 9 точки са на четвърта позиция. 

"Това, което сме правили на тренировката, го сторихме на терена. Направихме това, което сме практикували като разучаване на начина на игра на Ботев. Неутрализирахме силните страни на съперника, играхме на контри и победихме. Трета победа със суха мрежа, много съм доволен", заяви Акрапович пред Diema Sport.

"Този гол беше наш директен гол. Не е важно как са паднали попаденията ни, просто искам да реализираме шансовете си, трябва да направим играта си така, че да се възползваме от тактиката на съперника. Искам от отбора винаги да е доминиращ и да владее играта. Можеш да си доминиращ и от офанзивна тактика, и от дефанзивна такава. 

"Всички играчи вече се връщат назад. Дори Кавани и Суарес се връщат назад в големите отбори. Не виждам защо и ние да не копираме такава тактика. Ако не можеш да го сториш, нямаш място в мача. С малко дистанция и с много разговори излизаме от тежката ситуация. Правим тиймбилдинги, тази енергия излиза от отбора, за да използваме най-доброто от нея", завърши Акрапович относно обстановката около отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички