Треньор в Левски останал доволен от дисциплината и отговорността на играчите


Треньор в Левски останал доволен от дисциплината и отговорността на играчите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1668 0

Футболистите на Левски приключиха с почивката, която Николай Костов им даде в паузата за националните отбори. "Сините" вече са минали и през функционални тестове, за да се разбере моментното им състояние.

Треньорът останал доволен от играчите

Спортно-техническият щаб е раздал индивидуални програми на всеки един футболист по време на почивката, която е трябвало да спазват стриктно. На няколко пъти различни играчи пускаха клипове и снимки в социалните мрежи, на които се виждаше как поддържат формата си. Вчера кондиционният специалист Тимур Скорих е наблюдавал теглото и физическото състояние на играчите.

Треньорският щаб е останал доволен от резултатите и отговорният подход на футболистите, информира "Тема спорт". Решението на Костов да пусне в по-дълга почивка тима бе, че се натрупа умора след натоварената програма през август и достигането на отбора до плейофите в Лигата на конференциите. В четвъртък Левски приема отбора на Пирин в отложен двубой от 6-ия кръг на Първа лига, като до двубоя с "орлетата" сините ще тренират по един път следобяд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички