Томаш: Левски е претендент за титлата


Томаш: Левски е претендент за титлата
Снимка: Официален сайт на Левски

2562 0

Старши треньорът на Верея Александър Томаш сподели мнението си относно предстоящото гостуване на неговия тим на Левски. Двубоят от 5-ия кръг на Първа лига е на 28 август (неделя) от 19.00 часа на стадион „Георги Аспарухов” в София.

"Левски е един от грандовете в България. Абстрахирам се от това, което се пише в пресата, че имат проблеми. Левски е претендент за титлата. Това е един от отборите, които са еталон в България.

"Левски" без най-скъпоплатения си играч за още месец

Срещу нас ще излезе един мобилизиран тим, записал две поредни победи, особено като се има предвид какъв треньор имат начело.

Със сигурност той ще направи всичко възможно не само да запази, но и да продължи тази инерция. Нашата задача пък е да им противодействаме", сподели Томаш.

ЦСКА прави ударна селекция - голова машина и "екзекутор' на Левски са близо до "Армията"

Младият специалист разкри, че все още не е ясно дали двама от основните играчи на тима Владимир Зафиров и Момчил Цветанов ще могат да вземат участие в срещата.

Поради контузии и двамата пропуснаха последния мач на Верея – победата с 1:0 над Ботев, но все още има шансове да се възстановят за гостуването на „Герена”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички