Съдбовният ден за Левски


Съдбовният ден за Левски
Снимка: БГНЕС

1504 0

Днес, 30.08.2016г., ще се проведе Общото събрание на акционерите в Левски, на което се очаква да бъде обявен новият собственик на 26-кратните шампиони.

Досегашният главен акционер Иво Тонев си взе довиждане с играчи и ръководство, като обеща да продължи да помога на всеки, който има нужда от неговата помощ. Отдаването на акциите ще стане безвъзмездно - така, както Батков предаде своя дял при "сините".

Събранието започва точно в 11:00 часа в зала 3 на НДК, като новият главен акционер в тима трябва да е някой измежду Спас Русев, Любомир Минчев и Михаил Михайлов. Всички информации до момента сочат, че Русев единствено ще дава пари за клуба, докато другите двама ще ги разпределят по оптимален начин в тима.

Очаква се да бъде обявено и завръщането на Наско Сираков, въпреки че информацията е непотвърдена.

Очаква се от Управителния съвет да излязат фенските организации, както и настоящият председател Николай Илиев и генералния мениджър Андрей Желязков. Единственото сигурно изглежда е, че Люпко Петрович засега остава на поста си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички