Стивън Петков получава непланиран нов шанс да се докаже в Левски


Стивън Петков получава непланиран нов шанс да се докаже в Левски
Снимка: Lap.bg

1448 0

Левски няма да се аздели с нападателя Стивън Петков през зимата, както се твърди, че са се надявали в клуба. "Синият" юноша ще има още един шанс да се докаже, че заслужава място на "Герена". Това става ясно от публикация на "Мач Телеграф", който твърди, че от Фейрензе, който държи правата на играча, нямат намерение да си го връщат през януари.

Португалският клуб ще се придържа към договора си с Левски, според който Петков е преотстъпен до лятото. Ако на "Герена" наистина държат да се разделят с нападателя, те ще трябва да изчакат до края на сезона.

Стивън не успя да блесне със синята фланелка при завръщането си. Той взе участие в 8 мача, но записа общо минути колкото за 1 игра. Причината да не му се гласува доверие е, че той се присъедини късно към Левски, а и бе преследван от контузии. Затова се заговори, че ръководството на "сините" смята да го отпрати още тази зима. А ето за кои още играчи се говори, че ще се разделят с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички