Станимир Стоилов със сериозна чистка в Левски през лятото


Станимир Стоилов със сериозна чистка в Левски през лятото
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8950 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов възнамерява да направи сериозна чистка в тима. Цели седем футболисти може да напуснат отбора. Договорите на двама от титулярите в отбора - Николай Михайлов и Драган Михайлович, изтичат след края на сезона, а ръководството на „сините“ още не им е предложило нови такива. Възможно е това да стане след финала за Купата на България, но вероятността те да не продължат кариерите си на „Герена“ също съществува.

Почти сигурни напускащи са Иван Горанов, който играе под наем от белгийския Шарльороа, и Радослав Цонев. Причината е, че те имат високи изисквания за заплати и не са се съгласили възнагражденията им да бъдат намалени с оглед тежката финансова ситуация в клуба. В началото на сезона Горанов и Цонев играеха ключова роля в състава, но след привличането на новите попълнения през зимата, титулярните места на двамата изстинаха и сега те са постоянни резерви.

Двама от младоците, на които Стоилов възлагаше големи надежди – Здравко Димитров и Димитър Костадинов, са изолирани от отбора поради натрупани дългове от хазарт. Двамата най-вероятно ще бъдат продадени, а съществува и опцията да бъдат преотстъпени на друг отбор, където могат да играят редовно, ако Левски не успее да намери купувач за тях.

Най-голямата дилема е с Филип Кръстев, който играе под наем от белгийския втородивизионен Ломел – собственост на групата, която притежава и Манчестър сити. И клубът и самият играч искат наемът да бъде удължен и той да остане на „Герена“, където се чувства щастлив. Предстоят преговори за неговото бъдеще.

 Ето откъде могат да привлекат нови попълнения "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички