Среща между Наско Сираков и Мъри в София


Среща между Наско Сираков и Мъри в София

2036 0

Наско Сираков, който е спряган да се завърне през следващата седмица в "Левски", е имал среща в София в петък с треньора, с когото заедно донесоха най-големите европейски успехи на “сините” - Станимир Стоилов, разбра "24 часа".

Звездният тандем бе забелязан в един от хотелите в столицата. Компания на Наско и Мъри правеше бившият член на "синьото" ръководство Георги Марков. На 30 август, вторник, ще се проведе общото събрание на акционерите в "Левски". Именно Марков бе човекът, който няколко пъти вече анонсира, че предстои клубът да има нов собственик.

Новият собственик на "Левски" връща Наско Сираков на "Герена"

Кадрилът се очаква да бъде направен на събранието и досегашните босове Иво Тонев, Александър Александров и Николай Иванов да бъдат наследени от бизнесмена Спас Русев. Първата му работа ще е да върне Сираков в родния му клуб. Като президент легендарният голмайстор ще вземе цялата власт с него.

Наско и Мъри работеха в тандем като изпълнителен директор и старши треньор от 2004 г. до началото на май 2008 г. Оттогава Георги Марков твърди, че освобождаването им е най-голямата грешка. Бившият конституционен съдия винаги е ратувал за връщането на дуото на "Герена". Не е ясно дали на срещата в петък е била засегната тази тема.

"Левски" съобщи за промени в ръководството на клуба

В момента Мъри води Астана и е на път за трета година поред да го направи шампион на Казахстан. След като миналата година за първи път игра в групите на Шампионската лига, сега тимът на Стоилов влезе в тези на Лига Европа. Преди 10 г. Наско и Мъри изведоха "Левски" до 1/4-финал в турнира за купата на УЕФА и направиха "сините" първия български отбор в групите на Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички