Спас Русев призна: Левски има 20 милиона дълг


Спас Русев призна: Левски има 20 милиона дълг

2013 0

Собственикът на Левски Спас Русев призна, че “сините” имат 20 млн. дългове. Босът на 26-кратните шампиони на България обаче увери феновете на тима, че въпреки това клубът е финансово подсигурен до лятото.

Русев разкри, че иска да превърне Левски в европейски клуб, като внесе тотална реорганизация на в клуба. Той разказа за своите планове и бъдещето на Левски пред "Спортно шоу Гонг"

Тръст "Синя България" отново се обърна към ръководството на "Левски"

„Преди да говорим за Левски, тъй като аз съм в Левски в качеството си на най-големия акционер във ВИВАКОМ, искам да кажа дали има сделка с ВИВАКОМ,

Сделката е факт и това датира от 31 август. ВИВАКОМ има нов собственик, както и Левски. Аз съм най-големият акционер в мобилния оператор с 46 процента.

Спас Русев е имал два разговора с Мъри за треньорския пост в Левски

До този момент на клуба са преведени малко по-малко от 10 милиона лева. Само онзи ден се преведоха 1 милион след връщането ми от Америка.

От приключването на сделката в края на август – близо три милиона. ВИВАКОМ по категоричен натиск подкрепя финансово Левски и не виждам проблеми в бъдещето финансиране на Левски.

Йовов посочи какво му трябва на Левски, май в момента няма нищо от това

Левски е стабилен. Миналата седмица предоставих план за сключване на договор, съобразен с одита и бюджета, съобразено с нуждите на клуба, което бях съгласувал с останалите акционери.

За мое голямо съжаление и изненада, един от акционерите Милен Велчев е предложил друго споразумение, което не е в интересите на клуба. Да, факт е, че той е фен на друг отбор, но не мисля, че клубната принадлежност е бил водещ мотив, но това е факт.

Ново правило: Премии в "Левски" само при титла

„Парите, които се предоставят на Левски са спонсорски. Ако договорът не е оформен, а нуждите на отбора са в момента, се предоставят като заем, който после се изчиства.

„Левски в момента има около 20 милиона лева задължения. Юнайтед има един милиард дългове. Въпросът е дали може да погасяваш дълговете си. Левски няма проблем в това и е подсигурен“, заяви Спас Русев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички