Силно пренебрегван играч в Левски получава своя голям шанс - в съдбоносен момент


Силно пренебрегван играч в Левски получава своя голям шанс - в съдбоносен момент
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

15253 0

Левски завършва много тежката серия от мачове срещу отборите от топ 3 с неприятно гостуване на "Тича" във Варна. След загубите от Лудогорец (1:5) и от ЦСКА (0:2) "сините" ще се надяват да запишат успех и да се върнат в топ 4 (за целта и Локомотив Пловдив трябва "помогне").

Марин Петков се връща след изтърпяно наказание, но в отбраната се отварят нови проблеми, след като Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап имат здравословни проблеми. Това ще открие дългоочакван шанс за едно от новите попълнения.

25-годишният централен защитник Хоакин Фернандес бе привлечен през зимния трансферен прозорец. От всички нови играчи обаче получи най-малко шанс и се появи като резерва в само два мача - за малко над половин час срещу Славия и за няколко минути срещу Хебър в Пазарджик.

Хоакин Фернандес най-сетне получава своя шанс в Левски - първи мач като титуляр

Хоакин Фернандес получава шанса в Левски, който чакаше

Юношата на Ривър Плейт почти със сигурност ще започне като титуляр сред избраниците на Николай Костов за мача с Черно море, пишат колегите от dsport. Вижте и пълната група от 18 футболисти на Левски за Черно море - както и многото липси за Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички