Разкритие от Бразилия: Левски взима доста повече пари за Дарлан от обявените


Разкритие от Бразилия: Левски взима доста повече пари за Дарлан от обявените
Снимка: Levski.bg

18852 0

Трансферът на Дарлан, който Левски направи тази зима, не беше сред най-шумните, защото бразилецът не бе титуляр, а и защото сумата, която получават "сините", не е 7-цифрена, както тези за Уелтън и Роналдо. Това обаче може да се промени, защото на "Герена" ще вземат повече от тиражираните 650 000 евро за халфа.

Не 650 000, а милион прибира Левски?

Според "Radio Imortal" и gremionews.com.br трансферната сума, която китайският Ухан ще плати на Левски за Дарлан, е милион евро. И тъй като Гремио запази 30% от правата му при следващ трансфер, когато го прати в България, бразилският клуб ще прибере около 300 000 евро.

Браво за

"Сините" изненадаха бившия му клуб Гремио

Сайтът tricolorgaucho.com.br припомня, че бразилците пуснаха безплатно халфа в София, тъкмо с идеята за бъдеща печалба. Но те не са я очаквали толкова скоро и в такъв размер, защото 300 000 евро са около 1,6 милиона бразилски реала.

Столичани пазили умишлено Дарлан през зимата?

Според gremionews.com.br "сините" и Ухан преговарят за играча от края на 2023 година и затова той почти не е играл в зимните контроли, тъй като китайците не са искали той да се контузи.

Дарлан записа 16 мача и 1 гол за Левски, но донесе доста прилична сума на клуба, ако информацията за този 1 милион евро е вярна. Според досегашна информация Ухан е платил на Левски 650 000 евро за бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички