Прохазка категоричен: "Левски" ще играе още по-добре


Прохазка категоричен: "Левски" ще играе още по-добре
Снимка: БГНЕС

908 0

Роман Прохазка изигра поредния си силен двубой за "Левски", след като беше най-добрият играч на "сините" по време на днешната победа на отбора над Славия с 2:0. Той отбеляза и първото попадение в срещата.

"През цялото време контролирахме мача, можеше да вкараме и повече, Славия нямаше положения, и заслужено спечелихме," беше краткият коментар на Прохазка за столичното дерби. 

"За нас всеки мач е важен, и тази победа също. От утре се готвим за следващия. "Във всичко ги надиграхме, имахме много атаки, повече положения, играхме агресивно. Просто бяхме по-добри", категоричен беше словакът, който заяви категорично, че напрежението не пречи на състава.

"В Левски напрежението го има винаги, но трябва да се справяме. Трудно е да се задържиш на върха, но ние го правим вече доста време, така че мисля, че можем. Много отбори играят сряда - събота, и ние се може да имаме проблем.

Подготвяме сме и физиечски, и психически, вярвам в този отбор и мисля, че ще играем още по-добре в бъдеще", категорично завърши Прохазка пред "Диема Спорт 2".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички