Люпко разреши на този футболист да играе слабо


Люпко разреши на този футболист да играе слабо
Снимка: Официален сайт на Левски

1178 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович остана доволен от победата над Локомотив (Горня Оряховица) с 1:0, като похвали противника и заяви, че дори Бабатунде Адениджи "има право на един слаб мач".

"Отборът на Локомотив игра много добре, знаеше как да ни затваря и как да ни попречи да разгръщаме атаките си. Доволен съм от всички момчета, защото спечелихме една тежка победа, но всеки мач е тежък.

АВТОГОЛ ИЗВИСИ ЛЕВСКИ НАД ЛОКО (ГО)

Ние нямаме футболисти за 5-10 милиона, но имаме отбор и ако продължаваме по същия начин, ще бъде много добре. Сигурно имаме шансове за титлата, но сега е рано да се говори за това.

В защита бяхме перфектни, в атака - не толкова, но и Бабатунде Адениджи има право на един слаб мач, след като в предишните игра отлично. Антонио Аниете не започна сред титулярите, защото не бе тренирал 3-4 дни - той и Краев имаха контузии, на Краев е по-тежка, затова предпочитам да не включвам такива играчи от началото. Искам да правя смени по нужда, а не защото някой е изморен.

Дунав е много добър отбор, просто за Купата играха и биха с дузпи, затова според мен загубиха от Ботев. Срещу нас ще са съвсем различен отбор", заяви Петрович пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички