Люпко Петрович призна: Борих се с вятърни мелници, не е ясен дори собственикът на Левски


Люпко Петрович призна: Борих се с вятърни мелници, не е ясен дори собственикът на Левски

1410 0

Вече бившият треньор на Левски Люпко Петрович, който напусна тима преди последния шампионатен мач на "сините" с Берое, обяви пред сръбските медии, че дори собственикът на отбора не е ясен.

Треньорът допълва, че е напуснал клуба, защото в уморен да се бори с вятърни мелници и се чувства горд от свършеното до момента в клуба.

Станимир Стоилов: Разговарях с Левски, а Петрович е...

"Уморен съм, не мога повече да се боря с вятърни мелници, нямам достатъчно енергия, за да го правя. Горд съм с работата си. Не е моя работа да говоря за това, но всеки в България знае, че съм постигнал истинско чудо.

Не е нормално в тези условия да сме пред Лудогорец. Успехът дойде, защото създадохме компактен отбор, ние сме силни като цяло", е завил Петрович пред "Новости".

Люпко доказа, че е голям треньор, но не и голям човек

След това Петрович е попитан каква е причината да напуснете клуба и той отговаря:

"Положението в Левски не е никак добро. Не е известно кой е собственикът и организацията е лоша. Феновете, които са като звездашите в Сърбия, най-многобройни, очакват само победи.

Георги Костадинов: Играхме силно, за да покажем, че можем да се справим в такава тежка ситуация

Изискванията са големи, а моята отговорност е най-голяма. Сега се очаква невъзможното и повтарям, че нямам повече сили да се боря с един милион проблеми.

Ще добавя, че когато дойдох, казах, че се нуждаем от пет до шест нови попълнения. От моя списък нито един футболист не дойде.

Гриша Ганчев пак изяде главата на Люпко в Левски?

Подадох оставка преди мача с Берое, но казахме това след победата. Това стана пред над 40 журналисти, които търсеха грешки. Във всеки случай прекратяването на договора вече е факт.

Сега ще остана за известно време в София и след това поемам обратно към Белград. Имам нужда от почивка и малко по-спокойна работа. Мога да бъда съветник в някой клуб или нещо такова", допълва носителят на КЕШ с Цървена звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички