Левски се разделя с Валентин Захариев


Левски се разделя с Валентин Захариев
Снимка: Официален сайт на Левски

1925 0

Един от най-дългогодишните служители на Левски ще напусне клуба. Това е  опитният треньор на вратарите Валентин Захариев. Той работеше в първия тим на „сините“, но позицията му беше заета от легендата Димитър Иванков, който днес подписа своя контракт.

Вальо Захариев няма да продължи работа в клуба. Преди време той отговаряше за вратарите в школата на Левски, но сега няма да се стигне до този вариант, информира Дарик. 

Димитър Иванков подписа договор с тима от Герена и на 8 януари започва работа със "сините" вратари. На този етап безспорният любимец на Сектор Б не е работил в друг клуб и това ще бъдат първите му стъпки в занаята. Иванков игра на "Георги Аспарухов" между 1996 и 2005 година. Последваха трансфери в Турция, където игра за Кайзериспор и Бурсаспор. В България вратарят има три титли от първенството и пет пъти е триумфирал с Купата на България. В южната ни съседка пък първо печели Купата на Турция с Кайзериспор, а две години става и шампион с Бурсаспор.

Какво пък се случва на трансферния пазар с Левски и близо ли са до някой играч - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички