"Левски" се отказва от най-скъпото си попълнение


"Левски" се отказва от най-скъпото си попълнение

670 0

"Левски" е на път да се откаже от най-скъпата си зимна покупка Бабатунде Аденижи, твърди "Тема Спорт".

20-годишният нигерийски нападател тотално разочарова и търпението на спортно-технческия щаб към него започва да се изчерпва. На "Герена" вече обмислят варианти за неговото бъдеще, включително той да бъде преотстъпен.

Нигериецът въобще не може да се адаптира към културата в Европа, както и към игровия стил на "сините". Срещу последния в класирането Монтана Аденижи се появи отново като резерва в заключителните минути на срещата, но набързо пропиля две положения. При едното той бе изведен сам срещу вратаря, но не само че не успя да вкара, ами се строполи в краката на допълнителния рефер зад аутлинията.

Обявиха кога "Левски" очаква решение за отнетите точки

Бабатунде Аденижи пристигна в София в седмицата на старта на пролетния дял на първенството. Той дойде в Левски с визитката на голмайстор на нигерийския Съншайн Старс и местното първенство. За правата му бяха платени около 200 хиляди евро. Аденижи обаче не успя да се пребори с Венцислав Христов. Той пропусна първите два пролетния мача заради проблеми с картотеката, а след това неизменно бе на резервната скамейка.

Той се появи на терена в седем двубоя, като в никой от тях не престоя на него 20 или повече минути - общо 81 минути. След дебюта си срещу Монтана (0:0) на "Герена" той не влезе в игра срещу Пирин Бл (3:1) и Ботев Пд (3:0).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички