Левски се осъзна: Подобри офертата към Прохазка


Левски се осъзна: Подобри офертата към Прохазка
Снимка: Оф. сайт на Левски

1491 0

Ръководството на Левски е отправило предложение към Роман Прохазка да удължи договора си. Офертата на "сините" към универсалния футболист е той да преподпише за още един сезон, пише "Тема Спорт".

Настоящото споразумение между двете страни изтича през лятото. Треньорът Делио Роси вече публично заяви, че иска словакът да остане. Прохазка е единственият играч на "сините", който започна като титуляр във всичките 21 мача в Първа лига този сезон.

По време на зимния лагер имаше първоначални разговори между клуба и представители на играча. Тогава обаче финансовото предложение на столичани не бе много добро. Сега то е подобрено. Очаква се отговорът на играча.

Ръководството на Левски обаче все още не е направило конкретно предложение за подновяване на изтичащия договор на Васил Панайотов. 27-годишният халф, който е юноша на "сините", беше един от малкото българи в титулярния състав през есента, като записа 23 мача с 3 гола и 1 асистенция. Полузащитникът е един от най-нископлатените играчи на „Герена" със заплата в пъти по-малка от възнаграждението на представящия се повече от колебливо в средата на терена испанец Жорди Гомес.

Капитанът на Левски Божидар Митрев също е с изтичащ контракт. Очаква се юношата на тима да го поднови.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички