Левски дължи 20 милиона?


Левски дължи 20 милиона?

2217 0

В последната седмица се тиражираше информацията, че Левски дължи около 20 милиона лева на различни институции и това е наложило смяната на собствеността на тима. Действащият изпълнителен директор на тима Константин Баждеков обаче отрече тази информация днес след Събранието на акционерите в тима.

"20 милиона лева? Няма такова нещо", каза финансистът на "сините", който разкри, че в следващите дни ще бъде формирано новото ръководство. Той не спомена кои са лицата, които ще останат, и кои са тези, които ще си тръгнат от "Герена".

НОВ СОБСТВЕНИК В ЛЕВСКИ

"В скоро време ще има пресконференция, на която ще бъде обявено новото ръководство на Левски. За момента все още съм изпълнителен директор и представлявам клуба, до момента, в който се формира новото ръководство. Собствеността на Левски се прехвърли при детайли, които се обсъдили собственици. Аз не мога да ги съобщя. Промяната в Левски ще бъде за добро", каза Баждеков.

Днес беше обявен новият собственик на тима - Спас Русев (ПОДРОБНОСТИ ЗА НЕГО ТУК), който сега ще формира екипа, с който смята да работи в следващите години.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички