Костадинов посвети успеха на Топчо и заяви: Г-н Митов е изключителен мотиватор


Костадинов посвети успеха на Топчо и заяви: Г-н Митов е изключителен мотиватор
Снимка: levski.bg

2313 0

Полузащитникът на Левски Георги Костадинов посвети победата над ЦСКА на бившия треньор на тима Елин Топузаков. Той призна, че новият наставник Николай Митов е голям мотиватор и е успял да им вдъхне спокойствие и увереност.

"Всички, които работехме с Топузаков, и журналистите в това число, му дължим огромно уважение. Когато аз стъпих на "Герена", му се възхищавах, и като работехме заедно осъзнах, че такива личности много рядко се срещат във футбола и в нашето общество".

Българският национал посочи, че Топузаков им е казал за този мач да намерят нещо, за което да се хвърлят. "Днес това беше той".

"Г-н Митов е един изключителен мотиватор. Успя да ни вкара доста самочувствие, увереност и спокойствие, смятам, че това се видя на терена и постигнахме добър резултат с една много добра игра", допълни Костадинов.

Запитан какво им е повлияло да обърнат съотношението в играта и след това резултата, халфът заяви:

"Знаехме вътре в себе си, че сме по-добрите футболисти, по-добрият отбор и с тази публика зад гърба си нямаше как да стъпим на криво в този мач.

Георги Костадинов говори и за договора си с Левски, който изтича.

"Много съм разочарован от многото спекулации, глупости, които се изписаха по мой адрес. В най-скоро време ще стане ясно. Казах, че искам да прдължа договора си с Левски и е въпрос на време това да се случи", завърши футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички