Как "Левски" накара легионера Шалаев и жена му да зяпнат?


Как "Левски" накара легионера Шалаев и жена му да зяпнат?
Снимка: БГНЕС

1576 0

Бившият халф на Славия Олег Шалаев разкри, че в престоя му в България най-незабравими ще останат мачовете с "Левски". Руснакът сподели, че не е виждал такава подкрепа от страна на фенове досега, както тази на "сините" привърженици.

"Играхме с "Левски" два пъти. Стадионът беше пълен, за първи път видях такава подкрепа. Беше дерби, защото Славия и "Левски" са от един град. Спомням си даже, че жена ми дойде на домакинския мач и не можа да повярва на очите си: ние нямаме много фенове, около 300-400 човека, но тогава стадионът беше пълен, а той е с около 15 000 места. Тези мачове бяха много емоционални", разкрива Шалаев.

Проваля се завръщането на Мъри в "Левски" ?

Запитан за нивото на футбола у нас, руснакът заяви: "Има няколко добри отбора. Останалите са средняци. Но има и много слаби тимове. Има суперклуб като Лудогорец, който играе в Шампионска лига".

Халфът разкрива, че бързо се е адаптирал към живота в България и е научил езика ни. "България е прилична на Русия. За една година започнах да говоря нормално български. Хората са добри, винаги ти се усмихват", заяви футболистът, цитиран от footballtop.ru.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички