Фенове на Левски в декларация: Щедрите летни обещания набързо бяха охладени


Фенове на Левски в декларация: Щедрите летни обещания набързо бяха охладени
Снимка: БГНЕС

1409 0

Феновете на Левски отправиха емоционално обръщение към ръководните фактори в клуба след тежката загуба от ЦСКА. "Сините" загубиха с 0:2 и записаха пето поредно поражение от вечния враг.

Ето позицията на феновете, която публикуваме без редакторска намеса:

"След болезнената загуба под номер 5 отново изплуват демони от дълбините. Въпроси, въпроси, въпроси. Щедрите летни обещания набързо бяха охладени в юлската вечер.

Куриоз или закономерност, оставяме ви да прецените сами. С човек повече при минимум 20 мин до края на мача, в който съперникът те е нокаутирал с две от общо 4 положения, не е ли логично да стегнеш редици и да тръгнеш в атака? Целта - постигане на бърз гол и след това дори изравняване при натиск в последните минути под напора на нестихващия Сектор Б? Докога ще слушаме оправдания след резил в дербито? Дерби, в което Левски не е бил в подобна негативна серия от най-тъмночервените години на комунизма! Нима г-н Батков (или който там "кара влака" в действителност), е на път да затрие 60 години дързост и постоянство в громенето на петолъчката, като обърне везните?

Срамно е, непривично е за Левски да влиза в ролята на абонат на треньор, който става за посмешище срещу всеки малко по-правилно нареден (и селектиран!) отбор. Очевидно обаче, Левски в този си вид е далеч от подобно определение. Много станаха горчивите чаши, хапове, залци.... но явно това е цената, която ще плащаме за управленската мъдрост на Машиниста, който от високоскоростен влак за нашите, че и европейските терени, ни върна в каменната ера. Оттогава насам само слушаме обещания за светлосиньо бъдеще, но живеем в тежко настояще.

Няма как и вечно да се облягаме на бушуващия огън в Сектора. Вече може и така да се нарича, защото днес имаше само един Сектор на стадиона - Б! Откровенията на ръководители и високоплатени ритачи, че отбора не заслужава публиката си, вече се изтърка. Знаем си го и без да ни го казват след (почти) всеки мач".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички