Цветкович остава в София за нови преговори с Левски


Цветкович остава в София за нови преговори с Левски
Снимка: Levski.bg

1267 0

Десният краен бранител на Левски Милош Цветкович няма да пътува за Сърбия, а ще остане в София, след като се прибере от Стара Загора след мача с Берое, Причината е, че ще води преговори с ръководството на клуба за удължаване на договора си. Контрактът изтича през лятото, като в него има опция за продължаването за още един сезон. Тя обаче не е задействана.

Той е един от тримата титуляри на "сините", които още не могат да се разберат с клуба. Другите двама са Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. Цветкович отхвърли първото предложение на клуба за нов контракт, но получи второ, върху което в момента размишлява. Той е основен футболист в състава на Славиша Стоянович и на практика няма алтернатива. Когато е наказан или контузен, в десен бек бива преквалифициран юношата Ивайло Найденов, който е халф.

Спортно-техническият щаб на Левски пък е раздвоен за бъдещето на Аймен Белаид на „Герена". Славиша Стоянович остави играча извън групата за домакинството на Етър (2:1). Контрактът на тунизиеца с френски паспорт е до края на първенството. Той няма предложение да го удължи. Бранителят е един от най-близките в състава на звездата Габриел Обертан. Но има вариант, при който сините да се опитат да разтрогнат с него. Това ще стане, ако те успеят да привлекат класен централен защитник.

Наскоро наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че има играчи и от родното първенство, които иска - ето какво сподели той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички