Босът на Славия: Левски и ЦСКА да си направят свое първенство!


Босът на Славия: Левски и ЦСКА да си направят свое първенство!

1905 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкритикува силно новия собственик на Левски - Наско Сираков, заради изказването му за телевизионните права. Легендата на "сините" обяви вчера, че би искал клубът да получава между 2 и 4 милиона лева за правото да се излъчват мачовете им.

"Левски играе в първенство, в което има още 13 клуба. Не е лошо с ЦСКА да се отделят и Наско и Гришата да си направят едно собствено първенство. Най-добре. Нека не забравят, че играят и с другите отбори, за да завоюват някакъв трофей или да стигнат до участие в Европа. Претенциите им са несъстоятелни. Човек, когато предлага такова нещо, трябва да има морал", заяви босът на "белите" пред "Спортал".

"Наско разбира от футбол, но явно математиката нещо му куца. Не съм адвокат на телевизията, която излъчва А група, но в Левски смятат грешно нещата. Може би защото през цялото време са смятали така парите, са с толкова милиони борчове. На парите имаш ДДС, различни партньори, наеми, техника, студиа, заплати за технически разходи, на журналисти, купища разходи", допълни Стефанов.

"Ако някой излезе с по-добро предложение, нямам нищо против да го разгледаме. Левски май искат да чистят тези 24 милиона борчове от телевизионните права, малко е несериозно. Ние също сме притеснени, но за мен това на Наско Сираков е меко казано нескромно. Играйте си сами, бе, майка му стара! Вземете се с Гришата и си направете собствен шампионат, сключвайте си договорите. Ако искат, могат да играят и в Северна Македония. Ако ги вземат, да отидат и в Англия. Нека си играят само те, стадионите им са пълни, може да се издържат само от билети и фен артикули", нападна той. А от колко пари се нуждае Левски, за да довърши сезона вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички