Андрей Желязков: Да, освободен съм, но не съм подписал


Андрей Желязков: Да, освободен съм, но не съм подписал

836 0

Главният мениджър на "Левски" Андрей Желязков потвърди пред "Меридиан Мач", че се разделя с клуба. Жужо коментира темата за своето уволнение и разкри някои подробности.

"Да, връчиха ми предизвестието за уволнение. Видях се с г-н Баждеков и юристката Диана Иванова. Баждеков подписа предизвестието, аз все още не съм. Чакам адвокатът ми да се върне и понеделник, или най-късно вторник, ще го разпиша и аз. Има си някои неща, които са от компетентността на адвокати. Не знам всички точки, параграфи, алинеи и членове, за които става дума в предизвестието".

„Левски” уреди гигантски спонсор от Китай

"Аз държа на името си и не искам по мой адрес да тръгнат едни слухове и клюки. Искам като ще се разделяме да е ясно за какво - дали е за неявяване на работа, заради некадърност, може и стар да ме изкарат, че не виждам до другия край на терена. Може крадец да ме изкарат, всичко се случва. Затова ще прегледам внимателно с адвоката ми предизвестието и ако всичко е нормално, надявам се, че по взаимно съгласие ще се разделим. Аз финансови претенции към Левски нямам", разкри още Андрей Желязков.

"Разбрах, че новите собственици имат нови визия за управлението на клуба. Няма нищо лошо. Не се сърдя и не се обиждам на никого. Може да искат да вземат по-млад човек от мен. Трябва обаче да се каже истината. Аз от работата си в Левски не се срамувам. Е, не успях да направя така, че да вземем футболист за 100 хиляди и да го продадем за 3 милиона, но това е положението. Не ми стигна времето. Изкарах 3 месеца и 8 дни на "Герена", завърши Жужо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички