Аладжов: Явно и този сезон ще е като миналия за "Левски"


Аладжов: Явно и този сезон ще е като миналия за "Левски"

1067 0

Бившият футболист на "Левски" Стефан Аладжов смята, че тимът не бива да допуска повече изненади на "Герена", ако иска да гони тройката.

"Останах разочарован от показаното в последните два мача. Очаквахме да победим Пирин. не може да допускаме такива изненади на "Герена". Явно, че и този сезон ще бъде като миналия.

Трябва да разчитаме да взимаме домакинските си мачове и да се надяваме да крадем точки навън. Не е добре, че лидерите се откъсват напред. Така може да загубим шансове за тройката.

Мисля, че на този етап натоварихме младите с прекалено високи очаквания. Не може да очакваме юношите да дойдат и веднага едва ли не да стигнат до националния. Трябва да сме търпеливи. Все пак по-добре, отколкото да се налагат някакви чужденци, които взимат в пъти по-високи заплати.

Ясно е, че напрежение има. Нужно е малко по-трезво да се погледне на ситуацията. Миналата година си спомняте, че и с по-добри футболисти бяхме в подобно състояние. Трябва да бъдем оптимистично настроени. Сега, ако можем да вземем нещо от Славия, ще е добре. Преди гостуването на "Тича" на Черно море също не бяхме в ролята на фаворит, но победихме. Но дано не повтаряме повече играта си от последните мачове", коментира Аладжов пред "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички