Стоянович обяви 13 играчи за ненужни, иска и по-бърза работа от шефовете на Левски


Стоянович обяви 13 играчи за ненужни, иска и по-бърза работа от шефовете на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

3795 0

Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович обяви, че е крайно време в клуба да започне да се работи професионално и категорично заяви, че иска да работи с 24 полеви футболисти и 3 вратари. В момента на "Герена" има 34 футболист и 6 вратари, което прави работата на треньорския щаб почти непосилна.

"До юни трябва да работим както трябва и както Левски иска. В момента разполагаме с шестима вратари и 34 играчи, което е много. Моето желание е да пътуваме за Кипър с 24 играчи и трима вратари", отсече Стоянович, който в същото време говори и за селекцията, оплаквайки се че върви прекалено бавно и мудно.

"Исках да почнем с нови играчи. Искам колкото е възможно по-бързо да се приключи със селекцията. Надявам се новите попълнения да дойдат по-бързо. Надявам се да вземем централен защитник, халф и качествен нападател", допълни Стоянович.

ГОЛЕМИТЕ ЗАДАЧИ ПРЕД ЛЕВСКИ ЗА 2019 ГОДИНА

"С Райнов се преговаря, но е трудно”, лаконичен беше наставникът относно трансферна цел №1 на Левски. Междувременно излезе информация, че до дни "сините" ще имат ново крило (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички