Стоянович най-накрая каза истината за бъдещето си и договора с Левски


Стоянович най-накрая каза истината за бъдещето си и договора с Левски
Снимка: БГНЕС

2677 0

Славиша Стоянович най-накрая сложи край на спекулациите около неговото бъдеще. Сръбският специалист разкри, че по време на почивката си е имал 3 конкретни оферти, но е категоричен, че ще изпълни договора си с Левски до край.

"Аз съм тук, както виждате. Беше пълно с дезинформации, с много инсинуации, много манипулации. В последните 20 дни или дори месец, вярно е, че имах оферта от националния отбор на Латвия, както и от още два клуба. Не беше лесен период за мен, защото отидох за малко почивка, а то не стана почивка с тези неща", сподели Стоянович по време на пресконференцията. В същото време той конкретизира, че контрактът му не е до лятото на 2020 година, а може да бъде прекратен след края на настоящия сезон - както от страна на клуба, така и от негова.

"Важното е, че съм в Левски и че ще бъда треньор до юни, ако всичко е наред. Договорът ми не е за две години, а за една плюс една. В края на месец май клубът ще каже "не" или аз ще кажа "не" като обсъдим работата ми. Това е важно да се разбере. Тук съм и ще работя до края на договора. Ще работя така, както Левски иска, както и феновете искат.

Искаме да покажем по-хубава игра, а не както в последните кръгове на есенния дял. Не завършихме полусезона по начина, по който искахме. Ще има промени в треньорския щаб, в начина на работа, на всички места. Това е на първо ниво информация, която ви касае", отсече специалистът при срещата си с медиите. Що се отнася до състава на Левски Стоянович имаше много критики и нареждания към ръководството - ето какви са те!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички