Шеф в Левски разкри дали ще продават Мапуку


Шеф в Левски разкри дали ще продават Мапуку
Снимка: БГНЕС

940 0

Финансовият директор на Левски Красимир Иванов призна, че в клуба са пристигнали оферти за нападателя на "сините" Жуниор Мапуку, но от клуба нямат намерение да се разделят с него. Освен това повдигна завесата около Ривалдиньо, който е спряган за трансфер при "сините".

"Оферти за Мапуку има, но ние няма да го продаваме. Това, което се пише за бразилския футболист Ривалдиньо е в сферата на спекулациите. Той не е идвал в София на прегледи. Нямаме оферти за други футболисти от нашия отбор. Преговаряме с различни играчи. Транферният прозорец в Европа е отворен, а в Българие все още не е, така че ни чака интересен месец и половина", коментира Иванов пред "Дарик".

"Преговори се водят, бяхме набелязали доста играчи, но трябва да има желание и от двете страни. Тези, които сме взели не сме имали съмнения дали да ги вземем, имало е футболисти, които са ни отказвали, имало е и такива, при които клубовете са били причина за провал на преговирите", каза Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички