Промени в УС на Левски, новият изпълнителен директор е жена


Промени в УС на Левски, новият изпълнителен директор е жена
Снимка: БГНЕС

1606 0

Редица промени се извършиха в управителния съвет на Левски. Новият изпълнителен директор на клуба  се казва Диана Иванова, съобщава официалният сайт на клуба. Дясната ръка на досегашния шеф Константин Баждеков ще го наследи на поста.

Според информацията финансистът, който близо 17 години управляваше делата на тима от Герена, ще получи предложение да остане на „Георги Аспарухов“, но под някаква друга форма.

Левски маха Баждеков, а жена идва на неговото място

Дамата, която бе доведена от Иво Тонев на "Георги Аспарухов", е наясно с всичко, което се е случило на "Герена" в последните години. Причината за това е, че тя имаше пълен картбланш от Тонев да има достъп до 95% от документите, свързани със "сините".

Същевременно Управителният съвет на Левски ще бъде редуциран до петима членове. Освен Диана Иванова, в него ще влязат още Красимир Иванов (финансов дирктор) и адвокат Стоян Кръстев.

Съставът ще бъде допълнен от Даниел Боримиров и Станислав Ангелов, които ще бъдат съответно шеф на ДЮШ и спортен директор. В случай, че те напуснат клуба, ще излязат и от УС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички