Предлагат на Левски без пари трима интересни играчи, единият от Чапекоензе


Предлагат на Левски без пари трима интересни играчи, единият от Чапекоензе
Снимка: Guliver/GettyImages

4223 0

Левски проявява интерес към двама бразилци и национал на Гана, твърди вестник "Меридиан Мач“. Тримата са били предложени на "сините“ и може да дойдат в клуба без да се плаща трансферна сума.

Става дума за лекия нападател Недсон, който досега игра за бразилския Чапекоензе, халфа Ренан Оливейра от Америка Минейро и десния защитник Масахуду Алхасан.

Последният има мачове с националния тим на Гана, а в кариерата си 25-годишният бранител е сменил 5 отбора в Италия. Той е минал през Дженоа, Новара, Латина, Удинезе и Перуджа. Африканецът е изключително здрав физически, а в един момент на кариерата си е бил много близо до трансфер в германския Волфсбург.

Недсон е футболист, който може да играе навсякъде в атаката. Той е бърз и повратлив и се справя еднакво добре по двата фланга или като втори нападател в центъра.

Ренан Оливейра е наи-скъпият от тримата според популярния сайт transfermarkt.com. Той е оценен на 1 400 000 евро. Коронната позиция на 27-годишния бразилец е в средата на терена, където се изявява като халф. Оливейра има опит и като дясно крило. Той е техничен и комбинативен.

Тримата чужденци са дали предварителното си съгласие да играят в Левски и ще пристигнат на финални преговори в България, ако от "Герена“ ги одобрят.

Припомняме, че треньорът на "сините“ Делио Роси настоява за мащабна зимна селекция. Той иска подсилване във всички линии, но приоритетните позиции са му десен защитник и вътрешен халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички