Обявиха "реалните" цели пред Левски, ето какво ще се случи с ненужните в тима


Обявиха "реалните" цели пред Левски, ето какво ще се случи с ненужните в тима
Снимка: Оф. сайт на Левски

4339 0

Георги Дерменджиев очаква да види едно добро ниво на игра от футболистите на Левски за подновяването на Първа лига. Новият треньор на тима беше умерен в думите си и не се нагърби с обещания, както направиха много преди него.

"Мисля, че отборът ще започне първенството в едно добро състояние. Пред вас са момчетата, които аз лично мисля, че ще допринесат за подобрението на играта на Левски. За момента са те. В неделя ще видите кои ще играят“, коментира Георги Дерменджиев пред медиите днес.

"Реалните очаквания за тази пролет са колкото може отборът да се представи добре, да спечели точки. Всеки мач ще играем за победа, но мисля, че това е един период, в който отборът трябва да бъде изключително добре организиран във всяко едно ниво", сподели  Дерменджиев на пресконференция днес. Той говори и за селекцията, с която разполага, както и каква ще е съдбата на тези, които няма да са част от отбора, който ще играе през пролетта.

"Прави се всичко възможно тези, които не тренират с отбора, да не бъдат в клуба. Най-вероятно ще има не повече от двама човека, които ще бъдат преотстъпени. Но трябва да се оформи групата. На всяка една от позициите да има поне по двама човека. Може да има контузии, натрупани картони и футболисти, които ще се адаптират", сподели Дерменджиев и каза няколко думи за първия мач на тима срещу Локо (Пд).

"Още разузнаваме следващия противник и продължаваме да го правим, но ние ще се подготвим добре за Локомотив Пловдив. Ще запозная и футболистите. Те имат и нови футболисти. Имаме много информация", допълни опитният специалист. Дерменджиев засегна и темата с новите собственици (какво каза - вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички