Мениджърите на Паулиньо предложиха още бразилци на Левски


Мениджърите на Паулиньо предложиха още бразилци на Левски
Снимка: dynamo.kiev.ua

1441 0

От мениджърската агенция, която представлява крилото на "сините" Паулиньо, проведоха среща с изпълнителния директор на Левски Красимир Иванов. На нея бе обсъдено както положението на играча, така и възможноста още негови сънародници да акостират на "Герена", пише "Тема Спорт".

За 24-годишното крило се грижат от "Fairplay Agency". Te бяха в София заедно със своите партньори от "Websoccer". От двете фирми вече са предложили на Левски играчи, които могат да подсилят отбора по време на летния трансферен прозорец.

Левски случи с привличането на Паулиньо. Бразилското крило пристигна в състава по време на зимната пауза. Той излезе на клуба без пари, тъй като договорът му с украинския Зоря Луганск бе изтекъл. Паулиньо веднага се наложи в единадесеторката на Делио Роси.

През пролетта бразилецът бе на терена в 13 шампионатни мача, бе на терена и в 3 мача за Купата на България. Той отбеляза 5 гола и направи 4 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички