Мапуку става съотборник с една от големите жертви на Меси и Роналдо?


Мапуку става съотборник с една от големите жертви на Меси и Роналдо?
Снимка: Getty Images/Guliver

2254 0

Нападателят на Левски Жуниор Мапуку може да заиграе в един отбор с холандската легенда Уесли Снайдер. Бившият ас на Интер, Реал Мадрид и Галатасарай вече е част от катарския Ал Гарафа, като се оказва, че отборът има интерес и към един от голмайсторите на "сините".

Според информация на френския журналист Патрик Жуяр, част от екипа на сайта football365.fr, катарците вече са влезли в контакт с футболиста, който води подготовка в момента със своя тим. Левски обаче привлече Станислав Костов, като мненията около "Герена" са, че бившият национал е привлечен именно заради предстояща продажба на Мапуку.

Ако заиграе в Катар, то той ще оформи партньорство с един от най-добрите халфове в периода 2008 - 2012. Снайдер е една от жертвите на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, след като беше лишен от "Златната топка" за 2010, когато спечели требъл с Интер и изведе Холандия до финал на Мондиал 2010.

Както е известно, в последно време има доста информации за бъдещето на Черната сила. Най-сериозен до момента беше интересът на турския Елязъгспор. Дори в Турция твърдят, че таранът на "сините" има предварително споразумение с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички